Eddig megjelent kiadványaink

Eddig megjelent kiadványaink: 


Keith és Tom "Big Al" Schreiter - Útmutató a gyors induláshoz (2023)

Megbénult a félelemtől? Nem tud belekezdeni? Soha többé nem lesz ilyen!
Mi lenne, ha új csapattagjainkat azonnal bevethetnénk?

Hogyan? A pontos szavakkal és a pontos tevékenységekkel.

A gyors induláshoz írt útmutatónk segítségével új csapat tagjaink néhány perc alatt megtalálhatják a tökéletes érdeklődőket, lezárhatják őket, és elkerülhetik a kínos helyzeteket és az elutasítást. Új csapattagjaink még soha nem dolgoztak hálózati marketingben. Rövidítsük le a tanulási görbét, miközben segítünk nekik, hogy már az első 24 órában eredményeket érjenek el.

A hálózati marketing karrierünk kezdetén is sok készséget kell elsajátítanunk, csak úgy, mint minden más szakmában. Ugyanakkor nem kell mindent azonnal megtanulnunk. Néhány alapvető gondolkodásmóddal és kifejezéssel új csapattagjaink üzletet tudnak építeni, miközben megtanulják új szakmájukat.

A könyvről bővebben (és megrendelés) : útmutató-a-gyors-induláshoz 


Simon Sinek - Kezdj a Miérttel

Ez a könyv azoknak íródott,akik másokat akarnak inspirálni és azoknak akik találni akarnak valakit aki őket inspirálja.

Simon Sinek egy vezető mozgalom egy olyan világ építésében, ahol a legtöbbünket inspirálja az a munka amit végzünk. Milliók látták már a videóját a TED.com-on arról, mennyire fontos, hogy tudjuk, mit miért csinálunk. A KEZDJ A MIÉRT-tel még mélyebre viszi ezt a koncepciót.

“ A Kezdj A Miérttel az egyik leghasznosabb és legerőteljesebb könyv amit évek óta olvastam. Egyszerű és elegáns, megmutatja hogyan érdemes a vezetőknek vezetni."
William Ury, A sikeres tárgyalás alapjai társszerzője

Bárki és bármelyik szervezet meg tudja mondani mit csinál; néhányan eltudják mondani hogyan csinálnak ők dolgokat másként vagy jobban; de csak nagyon kevesen tudják egyértelműen elmondani a miértet. A MIÉRT nem a több pénz vagy a profit - azok eredmények. A MIÉRT az, ami minket és a körülöttünk lévőket inspirálja.
Martin Luther King Jr.- tól Steve Jobs-on át a Wright Fivérekig, a KEZDJ A MIÉRT- tel bemutatja, hogy azok a vezetők akik inspirálnak mind ugyanúgy gondolkodnak, cselekednek és kommunikálnak - teljesen ellenkezőleg mint mások. Életből vett történetek széles palettáján keresztül biztosít egy vázat, amire szervezeteket lehet építeni, mozgalmakat lehet vezetni és embereket lehet inspirálni - és mindez a MIÉRT-tel kezdődik.

“ A Kezdj A Miért-tel felszította bennem a lángot. Ez a könyv a kiválóság korábban elérhetetlennek tűnő szintjeire vezethet Téged."
Chuck Horner Tábornok,a légierő parancsnoka, Sivatagi Vihar

“ Mindegyik történet arra késztet, hogy a dolgokat egy teljesen másik szemszögből lásd. Egy szemszögből, ahonnan tisztán látszik az igazság”
Mokhtar Lamani, korábbi nagykövet, iraki különmegbízott

Ebből a kiadásból már csak antikvár példányok érhetőek el ebben a könyváruházban: 

James Allen - Ahogyan Gondolod /As a Man Thinketh/

James Allen könyve, az „Ahogyan gondolod” a világ minden részéről milliókat ösztönzött és részben felelős a teljes személyiség-fejlesztő iparág megszületéséért.
 A könyv elolvasása erős inspirációt ad ahhoz a felismeréshez,hogy az ember képzeletei valósággá válhatnak,  körülményein változtatni tud, a gondolatok erejének köszönhetően.
A szerző gondolatébresztőnek szánta a könyvet, hogy arra ösztökéljen férfiakat és nőket,hogy felfedezzék és felfogják az igazságot, hogy "Ők maguk formálói önmaguknak" gondolataik által, amelyeket önmaguknak választanak és önmagukban megerősítenek.
A könyv elérhető az alábbi könyv áruházakban is:

Bűdi Gábor - Sales, Money, Rock 'n' Roll
"Az értékesítés szép szakma, mert az emberi kapcsolatokról szól.
Olyan emberek társasjátéka, akik jót akarnak másoknak.
Az értékesítés Rock'n'Roll. Szabadság, izgalom, szabad improvizáció, mégis önálló stílus, azaz egyéniségek és teljes életre törekvő emberek játéka!"  - Bűdi Gábor       

Ez a könyv lényegre törő, mai, könnyed stílusban és jó néhány tanmese segítségével vezet be a sikeres értékesítés módszereibe, ismerteti íratlan játékszabályait,
sok-sok év értékesítési tapasztalatait összegezve.

A könyv elérhető
az alábbi könyv áruházakban :

Bookline: Sales, Money, Rock 'n' Roll >>>
Tom "Big Al" Schreiter - 26 azonnali marketing ötletTom "Big Al" Schreiter - 26 azonnali marketingötlet hálózati marketing üzleted építéséhez

Mindig szerettél volna használható marketing ötleteket network marketing üzleted építéséhez, de senki nem tudott segíteni? Akkor most végre itt a megoldás! Miért?
Mert a világ egyik legtapasztaltabb hálózat építője és trénere Tom "Big Al" Schreiter lát el 26 azonnal használható marketing ötlettel hálózati marketing üzleted építéséhez.
A könyv elérhető az alábbi könyv áruházakban is:
Dale Calvert - MLM Betekintés
 
Dale Calvert több mint 25 éve az iparágban dolgozik és története egy igazi "sikersztori". Vezetőivel 1994 és 1998 között kiépített egy töb mint 60.000 főből álló szervezetet,melynek éves összforgalma meghaladta a 120 millió dollárt.
Ma Dale-t a világ egyik vezető network marketing trénereként tartják számon és
vállalata a Calvert Marketing group a legmagasabb szintű MLM cégeknek és vezetőknek a tanácsadó, coaching, tréning és szeminárium szolgáltatója.
Sok profi hálózatépítő azt mondja, hogy ez a könyv a "leggondolatébresztőbb" és a legigazabb információ, ami valaha megjelent a network marketing iparággal kapcsolatban.

A könyv elérhető az alábbi könyv áruházakban is:
Viszonteladókat szívesen kiszolgál több éve kiemelt partnerünk,
 a Budapesten működő  Zagora 2000 Kft.

Bookline logo
Libri logo

1 megjegyzés:

  1. A Kezdj a Miérttel könyvnek új kiadása is megjelent a HVG gondozásában, de még antikvár példányokat is találsz az első kiadásból is. https://uzletikonyvek.hu

    VálaszTörlés